Domain-osoite, sähköpostit ja palvelintila

Onet-nettisivujen palvelupaketin hintaan kuuluu domainrekisteröinti, viisi sähköpostiosoitetta ja palvelintila nettisivuillesi ja sähköposteillesi.

Rekisteröimme yrityksellesi domainosoitteen. Voit valita haluamasi päätteen .com .net .eu .org tai .info. Tarjolla on myös .fi domainit 35 eur lisähinnalla (3 vuoden rekisteröintimaksu).

Jatkossa voit siis ohjata asiakkaat nettiosoitteeseen joka on esimerkiksi muotoa www.yrityksnnimi.com. Lisäksi saat käyttöösi viisi sähköpostiosoitetta jotka voivat olla esimerkiksi muotoa etunimi.sukunimi@yrityksennimi.com. Käytössäsi on myös webmail palvelu jonka avulla voit lukea sähköpostisi miltä tahansa tietokoneelta jossa on internetyhteys.

Saat käyttöösi 100 Mb tietoturvallista ja huippulaadukasta palvelintilaa nettisivuillesi ja sähköposteillesi. Palvelimemme laitetila sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja ne täyttävät viestintäviraston määrittelemät vaatimukset teletiloille (tärkeät tilat). Yhteydet ovat todella nopeat (100 Mbit/s). Joka yö kaikista palvelimella olevista tiedostoista otetaan varmuuskopiot laiterikon varalta.
Palvelintilaa saat tarvittaessa helposti lisää. 100 Mb lisäpalikat maksavat vain 2 € / kk.

Lue lisää  |  Ota yhteyttä!