Helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä

Onetin kehittämä julkaisujärjestelmä on niin helppokäyttöinen että kaikki oppivat käyttämään sitä yleensä noin 10 minuutissa. Siinä on kuitenkin kaikki ominaisuudet joita vaativakin käyttäjä toivoo.

Kirjaudut omalla tunnuksellasi julkaisujärjestelmään. Voit helposti muokata nettisivusi sisältöä. Halutessasi voit tehdä uusia alasivuja tai poistaa sivuja. Voit lisätä valokuvia tai liitetiedostoja. Kaikki sivujesi sisältö on nopeasti muokattavissa.

Julkaisujärjestelmä säästää jatkossa rahaa! Sinun ei tarvitse maksaa ammattikoodareille kun haluat tehdä sivullesi muutoksia. Voit tehdä muutokset itse. Julkaisujärjestelmämme käyttö on yhtä helppoa kuin laskun maksaminen verkkopankissa.

Kävijöitä hakukoneistaGooglessa tehdään pelkästään suomenkielellä yli 5 miljoonaa hakua joka päivä. Jos sivustosi näkyy hakutuloksissa niin voit saada kymmeniä tai jopa tuhansia kävijöitä sivuillesi ilmaiseksi. Nämä kävijät ovat vieläpä juuri etsimässä tietoa palveluista ja tuotteista joita tarjoat. He ovat valmiita ostamaan!

Me Onet Finland Oy:ssä ymmärrämme miten tärkeää on että sivu on rakennettu optimaaliseksi hakukoneita ajatellen. Olemme käyttäneet paljon aikaa järjestelmämme kehittämisessä niin että asiakkaamme nauttivat mahdollisimman korkeasta näkyvyydestä Googlessa ja muissa hakukoneissa. 
Julkaisujärjestelmän kehityksessä on ollut mukana Googlen mainonnan ammattilaisia ja hakukone-eksperttejä. Järjestelmä mahdollistaa kaikkien hakukoneoptimoinnin kannalta tärkeiden seikkojen muokkaamisen. Nämä lisätoiminnot on kuitenkin piilotettu napin taakse joten perusnäkymä säilyy yksinkertaisena ja helppokäyttöisenä. Tarvittaessa voit kuitenkin muokata url-osoitetta, meta-keywords ja meta-description tageja. Näiden sanojen merkitys on selitetty Google mainonnan sanastossa.

Lue lisää  |  Ota yhteyttä!